A. de Jong
A. de Jong Videos 22 feb 2019

Kitbull: tranentrekkende Pixar shortfilm over kat en hond

Zo af en toe komt Disney-Pixar met een geweldige shortfilm op de proppen. Gratis en voor niets. Deze week verscheen Kitbull op YouTube, een must-see shortfilm voor katten- en hondenliefhebbers.

Kitbull

Kitbull gaat over een ontmoeting tussen een fel en eenzaam zwerfkatje en een vriendelijke pitbull die in slechte omstandigheden zijn leven vooral slijt in een hok. Samen ontdekken ze voor het eerst wat vriendschap is. Hartverwarmend, maar zoals altijd is er bij in een shortfilm van Pixar ook een onderliggende boodschap te vinden. De video behandelt een onderwerp waar iedereen wel eens mee te maken heeft gehad: de strijd om erbij te horen en geaccepteerd te worden. De video heeft, zoals je gewend bent van Disney-Pixar, ook een happy end. Tissues in de aanslag en kijken maar.

Kitbull | Pixar SparkShorts

Kitbull, directed by Rosana Sullivan and produced by Kathryn Hendrickson, reveals an unlikely connection that sparks between two creatures: a fiercely independent stray kitten and a pit bull. Together, they experience friendship for the first time. More #SparkShorts are coming to Disney+ in 2019.

Tranen

Op social media is Kitbull een hot topic. Nee, niemanvoudhet droog bij deze shortfilm van Disney-Pixar.

Khristina Cruz on Twitter

I AM IN TEARS AFTER WATCHING #KITBULL

No Title

No Description

ZenPie on Twitter

How I feel after watching #kitbull

Check ook de eveneens tranentrekkende shortfilm over Patagonië in 8K.

Reageer op artikel:
Kitbull: tranentrekkende Pixar shortfilm over kat en hond
Sluiten