A. de Jong
A. de Jong Videos 28 feb 2019

Video: surrealistische dans tussen walvis en duiker

De een kan goed met honden overweg, de ander met katten. Maar Andrew Armour gaat een paar levels verder. Hij wordt ook wel de walvisfluisteraar genoemd en in deze video zie je waarom.

Video: Walvis danst met duiker Andrew Armour

In de video zie je de walvis in de rondte spinnen als reactie op walvisfluisteraar Andrew Armour, die in spiegelbeeld hetzelfde doet. Zo ben je getuige van een unieke dans tussen walvis en duiker.

Wild Whale Spins on Command of Diver

Subscribe to StoryTrender: http://bit.ly/StoryTrenderSubscribe Watch more: http://bit.ly/StoryTrenderPicks Submit your video here: http://bit.ly/StoryTrender ———————————————– SUBSCRIBE: http://bit.ly/1m6su5O Many would not think it possible for anyone outside a water park to make a 30 foot whale do what they like – well meet the man who can.

Andrew Armour staat in de Dominicaanse Republiek dus bekend als Whale Whisperer. In het jaar 2000 vond zijn vrouw Rhona een gewond walviskalfje aan de kust. Sindsdien is Andrew bevriend met de walvis, die hij wegens de verwondingen ‘Scar’ noemde. Armour heeft geleerd dat walvissen ondanks hun intimiderende grootte heel tam zijn en soms vriendelijk zijn tegen mensen. Armour doet onderzoek naar walvissen en laat de dieren daarbij zo veel mogelijk met rust.

Naar de haaien

Eerder dit jaar stuitten duiker Ocean Ramsey en professioneel natuurfotograaf Juan Oliphant op ‘s werelds grootste witte haai. In plaats van zo snel mogelijk het water verlaten, zochten ze het beest op. Bekijk hier de unieke beelden die ze schoten.

Reageer op artikel:
Video: surrealistische dans tussen walvis en duiker
Sluiten