A. de Jong
A. de Jong Videos 11 okt 2018

AliExpress video review #4: minuscule telefoon, vertaler en meer gadgets

Daar zijn we alweer met aflevering 4 van AliExperiment, de laatste episode van seizoen 1. Maar wees niet getreurd, seizoen 2 is alweer in de maak. De laatste aflevering van seizoen 1 (het lijkt Netflix wel) staat in het teken van gadgets op AliExpress, waaronder een minuscule telefoon. We testen ook de handpresso van vorige keer nog even, nu mét koffie.

AliExperiment aflevering 4: gadgets

Samen met techwebsite Want test Froot iedere week handige koopjes, zinloze troep en bizarre hebbedingen binnen een bepaald thema. Mark bestelt, Alrik pakt uit en samen testen, bestuderen en analyseren ze de hele santenkraam. Deze week is het thema gadgets. Vrij breed inderdaad, dus keuzes maken was lastig. Maar we verzekeren je: die minuscule telefoon, kleiner dan je pinpas, wil je hebben voor naar festivals en andere ruige tripjes.

DUNSTE & KLEINSTE TELEFOON TESTEN VAN ALIEXPRESS| AliExperiment

Als je nieuw bent op ons kanaal, Abonneer! Alrik en Mark gaan dit seizoen nog een keertje los. Ditmaal doen ze dat met gadgets! En daar hoort took de dunste en kleinste telefoon van AliExpress bij! Check meer op onze website: https://bit.ly/2L9WLlQ Volg ons ook op social media!

Aflevering 3 terugkijken: keukengerei op AliExpress

Bekijk ook aflevering 3 van onze YouTube-serie. Die gaat namelijk over keukenproducten die goedkoop, handig en totaal onzinnig zijn. De ster van die show is een omeletmaker.

Meer op Want.nl

We maken deze YouTube-serie niet voor niets met Want.nl. Dit is namelijk de enige techwebsite die naast peperdure gadgets ook uitvoerig aandacht besteed aan goedkopere gadgets. Daar hebben we tenminste wat aan. Bekijk hier hun speciale AliExpress-pagina, waar je alles vindt over de populaire Chinese rommelsite.

Reageer op artikel:
AliExpress video review #4: minuscule telefoon, vertaler en meer gadgets
Sluiten