A. de Jong
A. de Jong Videos 27 sep 2018

AliExpress video review: Star Wars, nep-LEGO en meer speelgoed

De pepernoten liggen in de winkel, de eerste Zwart Pieten-discussie is gevoerd, dus testen wij in de nieuwe aflevering van onze YouTube-serie AliExperiment speelgoed op AliExpress. Lightsabers uit Star Wars, een pistool van nep-LEGO en meer.

AliExpress review: Star Wars, nep-LEGO en meer

De grote vraag voor vaders en moeders: is het verantwoord om je Sinterklaasinkopen bij AliExpress te doen? Mark en Alrik geven het antwoord na de lightsabers en het andere speelgoed uitvoerig getest, geanalyseerd en bestudeerd te hebben. Bekijk de video hieronder.

LIGHTSABERS & PISTOLEN TESTEN VAN ALIEXPRESS | AliExperiment

Als je nieuw bent op ons kanaal, Abonneer! Alrik en Mark gaan door het vuur om het leipste AliExpress speelgoed te testen. Hierdoor krijgen we een schok door onze donder, spelen we met Lightsabers en gaan we aan de slag met een heus pistool! Check meer op onze website: https://bit.ly/2L9WLlQ Volg ons ook op social media!

Aflevering 1 van AliExperiment

Bekijk ook aflevering 1 van onze baanbrekende YouTube-serie, waarover ze het over 100 jaar nog steeds over hebben. Die gaat namelijk over nostalgische gadgets, waaronder de Nokia 3310, een nagemaakte GameBoy met Super Mario Bros. en een hysterische Furby.

Froot x Want

Samen met techwebsite Want.nl bestellen we iedere week vijf producten binnen een thema, die we op camera voor je uitpakken. Want.nl is een van de weinige techwebsites die naast peperdure technologie ook uitvoerig aandacht besteed aan goedkopere gadgets. Daar hebben we tenminste wat aan. Bekijk hier hun speciale AliExpress-pagina.

Volgende week zijn we terug met een aflevering over kookgerei, waaronder een omeletmaker voor de onhandigen op aarde. Dus foodies: kijken (en abonneren)!

Reageer op artikel:
AliExpress video review: Star Wars, nep-LEGO en meer speelgoed
Sluiten