A. de Jong
A. de Jong Quiz 4 apr 2019

Welk Game of Thrones-karakter ben jij op basis van je behoeften?

Ja, wij doen ook mee aan die flauwe quizjes die stiekem heel leuk zijn. In deze quiz vertellen we welk karakter uit Game of Thrones jij bent op basis van de behoeften in je leven.

Quiz: Welk Game of Thrones-karakter ben jij op basis van je behoeften?

Eten, seks, vrienden, relaties; iedereen heeft op welk gebied dan ook zijn voorkeuren. Aan de hand van acht vragen over jouw behoeften des levens vertellen we in deze quiz welk karakter uit Game of Thrones jij bent. Ben je de nobele strijder Jon Snow, de inslechte Cersei Lannister of een ander karakter uit de serie der series? Let’s start!

Game of Thrones seizoen 8

Het aftellen is begonnen, de spanning stijgt. Seizoen 8 staat op het punt van beginnen. Wie gaat de macht grijpen, wie gaat eraan, waar gaat het eindigen? Om alvast een beetje in de sfeer te komen lees je hier de interviews met Kit Harington (Jon Snow), Maisie Williams (Arya Stark), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Sophie Turner (Sansa Stark), die zich emotioneel en geschokt uitlaten over seizoen 8. Check hieronder de nieuwste trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones. Op dit YouTube-account vind je nog veel meer trailers.

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Aftermath (HBO)

Fight for the living. #GameofThrones returns for its final season on April 14.

Wist je trouwens dat er onlangs 20 nieuwe emoji zijn onthuld rond GoT, die tevoorschijn komen bij bepaalde hashtags? Check ze hier.

Reageer op artikel:
Welk Game of Thrones-karakter ben jij op basis van je behoeften?
Sluiten