Zwerfhond ‘verstoort’ een bruiloft en gaat lekker op de sluier van de bruid slapen

Iedereen hoopt natuurlijk op een stralend mooie dag op zijn eigen bruiloft. Net als Marília en Matheus uit het Braziliaanse São Paulo, want zij hadden hun bruiloft in de buitenlucht gepland. Echter had het weer er geen zin in die dag: het stormde en de regen kwam met bakken uit de hemel. Het koppel was genoodzaakt om de ceremonie en het feest in een tent te vieren, omdat ze natuurlijk wel droog wilden blijven. Maar… zij waren niet de enigen die droog wilden blijven…

Terwijl alle gasten klaar zaten voor hét moment, liep er een zwerfhond de tent binnen. Hij wilde schuilen en kon ook wel een aai over z’n bol gebruiken. Omdat het toch echt een besloten feest was, werd het arme beest toch weer naar buiten gebonjourd. Maar niet voor lang. Toen de ceremonie begon en de bruidsmars klonk, was het – tot ieders verbazing- niet de bruid die aan kwam lopen, maar de hond! Maar dat was nog niet alles…

Os olhares 😍 Ahh os olhares.. #casamentododia #casais #detalhes #momento #entradadanoiva #fotografodecasamento #fotografodehistorias #love #casais #casamento2017 #Nikon #nikonwedding

Een bericht gedeeld door Felipe Paludetto Fotografia (@felipepaludettofotografo) op

Ga maar weer naar buiten

Opnieuw werd de hond buiten de tent gezet, waarna de ceremonie nu eindelijk echt kon starten. Maar zodra de bruid en bruidegom hun geloften aan elkaar uitspraken kwam de wollige wedding crasher weer terug. “De hond kwam weer binnen en ging op mijn sluier liggen om daar vervolgens te gaan slapen,” vertelt de bruid aan The Dodo.

En toen dat gebeurde, kon natuurlijk niemand het over zijn hart verkrijgen om de hond opnieuw de storm in te sturen. En al helemaal Marília niet. De bruid hoort dan wel in de spotlight te staan, maar ze wilde die spotlight graag met deze lieve hond delen. Sterker nog, ze vertelt: “Het was een aangename verrassing, want ik ben dol op dieren. Ik vond het erg leuk.”

Wedding Marilia e Matheus #momentos #sorrisos #casais #casamentododia #casamento2017 #love #snoop #noivo #bride #nikon

Een bericht gedeeld door Felipe Paludetto Fotografia (@felipepaludettofotografo) op

Vooruit, je mag blijven

De hond mocht nu eindelijk blijven, de hele avond! Maar toen het net getrouwde koppel tegen het einde van de avond keek waar de hond was, was ‘ie foetsie. Kennelijk was hij net zo spontaan weer verdwenen, als dat hij op was komen dagen.

Um sim bem grande, por mais olhares e sorrisos assim nos casamentos 😍 #historias #olhares #noiva #noivo #sorrisos #Wedding #casamentododia #casamento2017 #casamento2018 #love #fotografodehistorias #fotografodecasamento #detalhes #nikon #nikonwedding

Een bericht gedeeld door Felipe Paludetto Fotografia (@felipepaludettofotografo) op

Maar er komt nog meer…

Op de avond dat ze de hond hadden verwelkomd op hun bruiloft, hadden Marília en Matheus samen al besloten dat ze de hond wilden adopteren. Maar helaas was het beestje al weggelopen voor ze ‘m mee naar huis konden nemen.

Er gingen weken voorbij, maar ze konden de hond maar niet vergeten. Daarom vroegen ze de buurtbewoners van de feestlocatie om extra goed op te letten of ze de hond niet toevallig buiten zagen lopen. “Het duurde erg lang voor we ‘m konden vinden, maar gisteren werd er eindelijk contact met ons opgenomen en werd ons verteld dat ze hem hebben gevonden.”

Ze brachten hem naar huis, gaven hem een douche, lieten hem lekker veel spelen, eten en drinken en… gaven hem de naam Snoop. “Hij is dolgelukkig en heeft de eerste nacht meteen heerlijk geslapen”, vertelt Marília.

Kijk nou…

Meer mooie trouwverhalen lezen?

Neem dan een kijkje in onze Trouw-basket!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Zwerfhond ‘verstoort’ een bruiloft en gaat lekker op de sluier van de bruid slapen
Sluiten