Hij wilde van Engeland naar Frankrijk ‘lopen’ met een Zorb Ball. Maar arriveerde in… Nederland!

Wellicht heb je ze wel eens eerder gezien: Zorb Balls. Oftewel: doorzichtige kunststof ballen die groot genoeg zijn om er in te zitten/lopen/rennen. Van een heuveltje af…

via GIPHY

Of over het water…

via GIPHY

Kortom: je voelt je er eigenlijk gewoon een hamster in.

Overzee

Maar één jongeman raakte zo enthousiast van het ding dat hij besloot letterlijk overzee te gaan met de gigantische bal. YouTuber Kill’em wilde namelijk van Groot-Brittannië naar Frankrijk varen/lopen/dobberen. Dat betekent inderdaad dat hij een behoorlijke tijd in die bal zou moeten vertoeven, maar dat vond hij geen enkel probleem. Hij was immers wel wat gewend.

Goed voorbereid ging hij op pad en hij kwam een eind. Maar kaartlezen kan hij blijkbaar niet, want hij strandde in… Nederland! Aan de kust in Zuid-Holland om precies te zijn.

Overigens was het niet de eerste keer dat hij een nachtje op een bijzondere plek spendeerde. Sterker nog, dat is waar al zijn video’s juist om draaien. Eerder overnachtte hij al in een Zorb Ball op een meer, maar bijvoorbeeld ook een hele nacht in een jacuzzi en zelfs in een mobiel toilet. Getsie!

Bekijk ook: Dit is een van de meest extreme en bizarre mountainbike races die je ooit zal zien

Reageer op artikel:
Hij wilde van Engeland naar Frankrijk ‘lopen’ met een Zorb Ball. Maar arriveerde in… Nederland!
Sluiten