Zo maak je jaloersmakend mooie foto’s zonder je kamer uit te komen

Zo maak je jaloersmakend mooie foto’s zonder je kamer uit te komen

Om foto’s te maken van bijzondere monumenten of prachtige scenario’s kun je twee dingen doen: 1) je reist de wereld over met een dure camera en wacht tot het juiste moment zich voordoet of, 2) je maakt de bezienswaardigheden lekker zelf, in je eigen slaapkamertje!

Vatsal Kataria was ook niet zo fortuinlijk dat hij de hele wereld kon overreizen en dus begon hij te knutselen. Nu maakt hij de allermooiste miniaturen, die levensecht lijken!

Op Bored Panda vertelt hij: “Ik maak alle miniatuurlandschappen helemaal zelf, met oud karton, gips, kranten, verf en vellen polystyreen.” Waarom hij dat doet? “Ik heb altijd al vernieuwende dingen uit willen proberen, dus ben ik bij dit concept uitgekomen.” En is dat dan moeilijk? “Het creëren gaat nog wel, maar het verven… Daar ligt de grote uitdaging. Als de verf goed is gedaan maakt het de creatie echt een mooi geheel.”

1. Prachtig shot van rotsen in de oceaan!

En zo werd het gemaakt…

2. Temple of Apollo, in Italië

Maar daar heb je geen reis voor nodig:

3. Fuji, in Japan

Oh nee! Gewoon thuis 😉

4. Werk aan de weg!

Gelukkig hoef je hier niet voor om te rijden

5. Wauw! Stonehenge!

Gefopt.

6. Ongelofelijk mooi…

En… Zelfgemaakt!

7. En ook dit huisje ziet er wonderlijk mooi uit…

Helaas kunnen we er niet overnachten.

8. Wow… Wat een enorme klus!

Om zo pietepeuterig te werken…

9. Een onbewoond eiland… Gaaf!

Helaas zal niemand hier ooit daadwerkelijk kunnen wonen.

10. En ook deze creatie lijkt net echt!

Toch bijzonder als je dat zo kunt maken!

Het is niet voor niets dat miniatuur en megaleuk met dezelfde letter beginnen. Maar ook deze mini schilderijtjes, deze bijzondere tatoeages en dit piepkleine huisje zijn briljant.

Vind je de werken van Vatsal Kataria waanzinnig, maar zou je nog iets meer inspiratie op willen doen? Kijk dan eens naar de kunstwerkjes van Felix Hernandez Rodriguez.