Jeremy Houweling
Jeremy Houweling Froot 14 jan 2016

Zijn oma (91) kon niet op zijn bruiloft zijn. Dus verraste hij haar op een geweldige manier

Een trotse oma keek uit naar de bruiloft van haar oudste kleinkind. Maar dat feest ging voor de arme vrouw helaas niet door door. Ze brak namelijk haar enkel en moest in het ziekenhuis verblijven, ook tijdens de bruiloft.

Maar daar lieten de bruid en bruidegom het niet bij zitten. Brian, de kleinzoon van de oma, besloot samen met zijn kersverse vrouw de dag niet zonder zijn oma te vieren. Dus brachten ze een bezoek aan het ziekenhuis om haar te verrassen op deze bijzondere dag.

En blij dat ze was. Ze kon het maar niet geloven. Ze bleef hen maar bedanken. Van dit speciale moment maakte de fotograaf Rachel Nolan die bij de gehele bruiloft was een paar prachtige foto’s.

Haar mond viel open toen plots haar kleinzoon in de deuropening stond…

De bruid Lauren vertelde tegen ABC News dat haar schoon-oma haar mooiste kleren op die dag had aangetrokken om toch nog (geestelijk) onderdeel van de ceremonie te zijn ondanks dat ze in het ziekenhuis lag.

De oma van Brian overleed een maand na hun bruiloft. Maar ze hebben één troost: deze ontroerende foto’s van een heel speciaal moment.

Bekijk ook: Hoe mensen reageren als ze horen dat ze mooi zijn

Reageer op artikel:
Zijn oma (91) kon niet op zijn bruiloft zijn. Dus verraste hij haar op een geweldige manier
Sluiten