Ze vonden twee hulpeloze kittens en namen ze mee op avontuur

Ze vonden twee hulpeloze kittens en namen ze mee op avontuur

Bolt en Keel zijn twee katten en broertjes die in juli 2015 werden gevonden door twee avonturiers in de bosjes van een park. In eerste instantie zouden ze de katten onderbrengen bij een lokale opvang, maar de opvang bleek gesloten die avond. De volgende dag hadden de vrouwen een survival gepland. Ze hadden alleen geen enkel idee waar ze de katten veilig onder konden brengen. Er zat maar één ding op: de katten gingen mee op survivaltocht.

Natuurlijk was dit avontuur even wennen voor de katten, maar ze voelden zich al snel op hun gemak bij hun nieuwe baasjes. Sindsdien zijn de broertjes de tochten aardig gewend en hebben ze al gekajakt, gehiked en gezeild. Hun avonturen delen ze op hun Instagram account waar ze al bijna 4000 volgers hebben.

these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-17__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-14__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-11__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-12__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-8__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-15__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-10__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-9__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-7__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-6__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-5__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-4__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-3__880 these-kittens-were-abandoned-but-now-go-on-epic-adventures-with-us-2__880

Bekijk ook: Aap redt een hulpeloze pup en verzorgt hem alsof het haar eigen kind is

aap