Ze kan zich met make-up tot werkelijk waar alles omtoveren

Ze kan zich met make-up tot werkelijk waar alles omtoveren

Saida Mickeviciute is een 19-jarige make-up artiest uit Litouwen. Maar, dat is niet de enige manier om haar te omschrijven: je zou ook kunnen zeggen dat zij op haar jonge leeftijd een ware guru is in het maken van kunstwerken met maquillage.

Ogenschijnlijk moeiteloos tovert zij haar gezicht om tot wat zij maar wil en het resultaat is echt heel tof:

“Een groot deel van mijn inspiratie komt van de horrorfilms van Tim Burton,” zegt Saida in een interview met Bored Panda.

Het meest ongelofelijke is misschien nog wel dat ze alles zichzelf heeft aangeleerd: “Het begon allemaal met Halloween in 2015, dat vond ik zo leuk dat ik er mee door ben blijven gaan.”

Broken Porcelain Doll #makeup #facepaint #art #whitehair #curlyhair #broken #porcelain #doll #creepy #scary #bleeding #no #eyes

Een bericht gedeeld door Saida Mickeviciute (@saich0tic) op

Het kost een hoop geduld en precisie om haar werkjes te voltooien. En dat gebeurt dan ook niet zomaar: met sommige creaties is ze wel twee uur bezig.

Awesome! Mocht je Saida willen volgen dan kan dat op Instagram en Facebook.

Meer make-up wonders? Kijk dan eens bij Nikki, Carly of Christy. Wil je nou zelf ook dit soort coole dingen maken op je gezicht, laat dan alsjeblieft geen leek je make-up kopen.