Mark Hofman
Mark Hofman Froot 5 jun 2018

Checken: de Wreck-It Ralph 2 trailer, mét Daft Punk soundtrack

Disney heeft de nieuwe trailer van Wreck-It Ralph 2 gedeeld. De producent doet dit niet alleen met nieuwe beelden van de film, maar ook met een flink portie nostalgie. En die komt in de vorm van Daft Punk.

Daft Punk in trailer Wreck-It Ralph 2

Op 21 november komt Disney met het tweede deel van Wreck-It-Ralph in de bioscopen. Hoogste tijd dus om de film te voorzien van een keiharde trailer. Iets wat Disney al eerder probeerde, maar nu pas lijkt te lukken. De trailer is supervet, vooral als je het geluid aanhebt. Daft Punk’s Harder, Better, Faster, Stronger is namelijk de soundtrack van Wreck-It-Ralph 2. Nice!

Ralph ontdekt het internet

Disney bracht in 2012 het eerste deel van Wreck-It-Ralph uit. De film werd genomineerd voor een Academy Award voor Best Animated Feature. Wreck-It Ralph bevat de stemmen van onder anderen John C. Reilly (Ralph) en Sarah Silverman (Vanellope von Schweetz). In Wreck-It Ralph 2 zijn daar de stemmen van James Corden, Jodi Benson en Taraji P Henson an toegevoegd.

In het tweede deel maakt de wereld waarin Ralph leeft voor het eerste kennis met het internet en alle problemen die daarbij komen kijken. Wreck-It Ralph 2 is vanaf 21 november 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

⚡️GLITCH⚡️doet @daftpunk de soundtrack van @disney’s @wreckitralph?! De trailer hint op een samenwerking…

A post shared by Check This (@checkthis__) on

Daft Punk scoorde in 2001 (waar is de tijd?) een megahit met Harder, Better, Faster, Stronger, een nummer dat veelvuldig gecoverd is. Het Franse duo won een Grammy voor ‘Best Dance Recording’ met de song. Ook werd de track door NME op plek 132 gezet in de ‘150 Best Tracks of the past 15 Years’.

Alle Disney prinsessen bij elkaar

Nog een leuk detail: alle prinsessen zijn te zien in het tweede deel van deze vermakelijke animatiefilm. Dat blijkt uit de trailer, maar was ook al eerder te zien in de onderstaande first look-foto.

wreck-it ralph 2, disney prinsessen, daft punk
Reageer op artikel:
Checken: de Wreck-It Ralph 2 trailer, mét Daft Punk soundtrack
Sluiten