De camera- en lenzenvoorraad van Canon tijdens de Olympische Spelen

De camera- en lenzenvoorraad van Canon tijdens de Olympische Spelen

Zoals je misschien wel weet zijn de Olympische Spelen in volle gang in Rio de Janeiro. De Braziliaanse stad is drukbezocht door sporters en sportliefhebbers. Maar ook vind je er natuurlijk cameramannen en fotografen die beeld van het internationale evenement vastleggen. En daar hebben die foto- en videografen behoorlijke tools voor! We nemen een kijkje in het Canon Professional Services Depot:

Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, en dat is iets wat de dames en heren van het bekende cameramerk hebben begrepen. Op de foto’s is te zien dat er honderden camera’s en lenzen keurig staan opgesteld.
Om precies te zijn staan er 950 ‘bodies’ en meer dan 1500 lenzen die de hoogte- en dieptepunten van de wedstrijden in beeld zullen brengen:

Canon canonolympics4 canonolympics3 canonolympics5 canonolympics6 canonolympics7 canonolympics8 canonolympics9

Nog meer wegzwijmelen bij het zien van deze technische krachtpatsers? Geen probleem, want er is ook een video van dit heerlijke depot:

Sportfotografie is en blijft een vak apart, maar hier vind je een kleine introductie! Mocht je je er in willen specialiseren dan kun je prima dit soort shots als doel voor ogen hebben. Wat mooi!