Froot 8 sep 2017 Sissy Westerhuis

Deze man maakte een timelapse door 9 jaar lang iedere dag een selfie te maken

Stel, je bent 21 jaar oud en hebt de afgelopen 12 jaar van je leven iedere dag een selfie gemaakt. Dan heb je meer dan 2500 foto’s! Wat je ermee kunt doen? Ja, je dochter plagen bijvoorbeeld. Maar, je kunt ook al die duizenden kiekjes achter elkaar zetten en er een waanzinnige timelapse van maken:

En dat is dus precies wat Hugo Cornellier heeft gedaan. Van uiteenlopende haarstijlen tot baardgroei en van vakantiefoto’s tot zijn bruiloft: we krijgen een hoop van Hugo’s leven te zien!

Kennen we die niet ergens van?

De jongeman uit de Canadese stad Montreal maakte al eens eerder een video waarin zijn jeugd aan je voorbij vliegt, maar nu heeft hij de video opnieuw uitgebracht… Er zijn immers al weer heel wat foto’s bijgekomen! Hugo is ook zeker niet van plan om te stoppen met het maken van selfies: “Het is een doorlopend project,” schrijft hij op zijn Facebook-pagina. Zou hij dit dan misschien levenslang gaan doen?!

Selfies in allerlei stijlen

Ja die plaatjes die we van onszelf maken komen in allerlei varianten voor: van controversiële platen tot intens lieve kiekjes. Aww.

Reageer op artikel:
Deze man maakte een timelapse door 9 jaar lang iedere dag een selfie te maken
Sluiten