A. de Jong
A. de Jong Froot 29 mei 2018

8 witte sneakers die in 2018 jouw zomer gaan maken

Eigenlijk kun je niet zonder witte sneakers. Die maken je zomerse outfits compleet. Punt. 7 witte sneakers (dames en heren) die jouw zomer van 2018 compleet maken.

Nike Air Max 97 OG White

Om te beginnen met misschien wel dé schoen van 2018: Nike Air Max 97 OG. Heerlijke remake uit de categorie dad shoes. Ze kosten 180 euro en het herenmodel (links) en het damesmodel (rechts) verschillen nauwelijks.

Nike Air Max 97 OG, witte sneakers, 2018,

Witte sneakers van Reebok

Een van de trends van de witte sneakers in 2018 zijn de caramelkleurige rubberen zolen, zoals de sportschoenen die je tante in de jaren 90 droeg naar volleybaltraining. Nu dus helemaal hip. Deze Reebok Classics kosten zowel heren (links) als dames (rechts) ongeveer 90 euro.

witte sneakers, 2018, reebok

Vans Classic Slip-on (unisex)

Het is niet het moment voor slippers, maar ook niet voor schoenen. Je kent het wel. Ideaal in zo’n geval is de Vans Classic Slip-on, die je al voor 60 euro in je winkelmandje hebt.

witte sneakers, 2018, vans

Adidas Primeknit

Ook populair in 2018: Adidas Primeknit. En ja, die heb je in alle maten ook in het wit verkrijgbaar. Kosten ongeveer 180 euro, maar ze gaan ook lang mee. Tip: draag ze niet bij slecht weer, want ze zijn moeilijk te reinigen. Het zijn in ieder geval perfecte sneakers om zweetvoeten voorkomen, net als deze 9 ademende loopschoenen.

witte sneakers, 2018, adidas primeknit

New Balance 300 (moonbeam)

We kennen allemaal de loopschoenen van New Balance die geïnspireerd zijn op een hardloopschoen, maar minstens even cool is de New Balance 300 (links), waarvan het damesmodel 300 moonbeam (rechts) heet. Deze witte sneakers zijn geïnspireerd op een skateboardschoen. Oké, het herenmodel is offwhite, maar die tellen we gewoon mee. De schoenen kosten rond de 90 euro.

witte sneakers, 2018, new balance 300

Dad shoes van FILA (unisex)

Fila is weer helemaal terug op de sneakermarkt, getuige de 47 nieuwe modellen die in 2018 gelanceerd zijn. De maagdelijk witte dad shoes zijn in onze ogen vooral cool.

fila, witte sneakers, 2018

Puma TSUGI Jun

Puma geeft op dit moment op haar eigen website korting op alle sneakers, waaronder deze witte varianten van Puma TSUGI Jun. Een paar kost je nu 84 euro en daarvoor krijg je vooral veel comfort.

witte sneakers, 2018, puma, tsugi jun

Witte sneakers van Mason Garments

Voor de luxepaardjes nog een paar witte sneakers van Mason Garments, een high-end schoenenlabel, dat in 2012 door designer Rendi Aditia is opgericht. Ze hebben meerdere witte sneakers in hun collectie, allemaal vrij duur. Maar wel high-end, voor degenen die daar waarde aan hechten.

witte sneakers, 2018, mason

De mooiste lelijke sneakers van 2018

Je las het in dit artikel al her en der: dad shoes, ook wel ugly sneakers. De een haat deze trend, de ander sluit dad shoes in zijn of haar armen. Hoe dan ook, ze zijn hot en dit is onze top 8.

Reageer op artikel:
8 witte sneakers die in 2018 jouw zomer gaan maken
Sluiten