Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 21 mrt 2018

De pittige roman ‘Elitepauper’ komt deze week uit en jij kunt een exemplaar winnen!

Hij is een charmante allemansvriend. Op jonge leeftijd maakt hij pijlsnel carrière en beheert hij al snel miljoenenvermogens. Alles lijkt hem voor de wind te gaan maar het leven in de betonjungle knijpt langzaam alle vreugde uit hem.

Zijn enige redding is het voetbalstadion, de weekenden met de jongens van de tribune. Op het nieuws worden ze tuig en hooligans genoemd, maar voor hem zijn ze heilig. Zij houden hem op de been. De roes van de gevechten maakt het leven echt.

Maar dan worden de fundamenten onder hem weggeslagen. Zijn mentor ontvalt hem en zijn beste vriend is gedwongen bij hem onder te duiken. Langzaamaan begint zijn dubbelleven te wankelen en komt hij er alleen voor te staan. Welke keuze maak je als je wordt gedwongen te kiezen tussen je beide levens?

winactie elitepauper

Winwinwin!

Klinkt behoorlijk aangrijpend, toch?! Het is een korte samenvatting van het debuut Elitepauper van Freek van Kraaikamp. Samen met Uitgeverij Prometheus is het nu mogelijk gemaakt dat jij één van de drie exemplaren van het boek kunt winnen! En dat terwijl het boek 23 maart pas gereleased wordt!

Ook de Belgische schrijver Herman Brusselmans is enthousiast:

‘Een mokerslag van een roman. Van Kraaikamp is een nieuw groot talent in de letteren.’

Dit moet je doen…

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op een van de drie (!) exemplaren van Elitepauper is dit bericht te liken én te delen op je Facebook-pagina.

Reageer op artikel:
De pittige roman ‘Elitepauper’ komt deze week uit en jij kunt een exemplaar winnen!
Sluiten