Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 13 jun 2017

Wil je een kat, maar is dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Neem een LEGO-kat!

Staan LEGO en katten op jouw lijstje van favoriete dingen in de hele wereld? Dan hebben we goed nieuws voor je: het Chinese bedrijf Jekca maakt katten van LEGO!

De ‘dieren’ zijn levensgroot en beschikbaar in alle kleuren en allerlei soorten patronen. Zittend, staand, strekkend of liever liggend? Het is allemaal geen probleem: Jekca maakt de kat precies zoals jij wil. Ook mooi: ze verharen niet én ze hebben niet te maken met first world problems waar échte katten wel mee te maken hebben! Ideaal dus voor de mensen die dolgraag een kat zouden willen hebben, maar die dit om wat voor reden dan ook (stomme huisbaas, allergie, noem maar op) niet in huis mogen of kunnen hebben.

“De katten zijn net als echte sculpturen en zullen niet instorten of uit elkaarvallen,” zo valt te lezen op de Facebookpagina van het bedrijf uit Hong Kong. De makkelijkste kat ooit dus!

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende kattenkoppen? Kijk dan gauw verder:

Alsof dat nog niet genoeg is kun je de katten ook nog eens bestellen voor nog geen honderd euro. Hebbenhebbenhebben? Hierrrr moet je zijn.

Vind je katten helemaal niks? Dan heeft Jekca ook honden en vogeltjes beschikbaar.

Helemaal niks met dieren maar houd je gewoon van LEGO? Dan kun je dit soort bouwwerken waarschijnlijk wel waarderen.

Reageer op artikel:
Wil je een kat, maar is dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk? Neem een LEGO-kat!
Sluiten