Froot 18 jan 2018 Sissy Westerhuis

Wie o wie helpt Pim? De kat is te groot geworden voor de beslagkom en zoekt een nieuwe chillplek

De uit Amsterdam afkomstige Twitter-gebruiker @BrownSugar020 heeft een kat, Pim. Ze heeft Pim cadeau gekregen van een vriendin toen hij nog piepjong was: pas vijf weken oud. De eigenaresse van de poes die het nestje had gehad wilde zo snel mogelijk van de kittens af. Daarom moest ook voor Pim een nieuw tehuis worden gevonden en… Hij kwam zo bij zijn forever home terecht.

Toen Pim nog een Pimmetje was

Elke dag in de weegschaal

Omdat Pim zo jong was toen hij bij @BrownSugar020 kwam wonen moest hij iedere dag gewogen worden. Om dat te kunnen doen werd het beestje in een beslagkom op de weegschaal gezet. Pim vond de kom geweldig! Uiteindelijk bleef het ding dan ook staan en Pim was er gelijk al dolblij mee. Zo is langzaam maar zeker #kommetjevoorPim ontstaan: “Hij groeide er al snel uit en er kwam een wat dunne schaal voor in de plaats. Daar groeide hij nog sneller uit en daarom moest ik opnieuw op zoek naar een nieuw exemplaar.

Weer te groot geworden!

Na lang zoeken vond ik een loodzware glazen schaal.” Pim de kater was dolblij met de gladde schaal maar… Ook daar groeide hij uit.

Pim en de glazen kom

Nu is @BrownSugar020 op zoek naar een nieuwe schaal. Pim mist z’n lekkere plekje!

#kommetjevoorPim

Zo is de hashtag #kommetjevoorPim op Twitter terecht gekomen. Want zeg nou zelf, we gunnen Pim allemaal wel zo’n lekker plekje, toch?!

Deze is in ieder geval iets te groot…

Wij zijn razend benieuwd met welke kom dit verhaal zijn eindigen maar één ding is zeker: het KOMt vast goed.

Reageer op artikel:
Wie o wie helpt Pim? De kat is te groot geworden voor de beslagkom en zoekt een nieuwe chillplek
Sluiten