Ook bij deze schoen wordt getwijfeld aan de kleur: grijs met blauw of roze met wit?

Ook bij deze schoen wordt getwijfeld aan de kleur: grijs met blauw of roze met wit?

Schrik jij soms ‘s nachts ook nog wel eens wakker met de gedachte: “Was die juk nou goud met wit of blauw met zwart?!” Jeweetwel, deze jurk waar heel het internet over in rep en roer was. Hoewel wij nog steeds wit en goud zien, bleek ‘ie toch echt zwart met blauw te zijn. Maar… het bleek niet de enige kleurendiscussie te zijn.

Een tijdje later kwam ook de volgende kleurendiscussie aan het (internet)licht: is deze outfit nou roze met wit of grijs met blauw?! En toevallig of niet, is er nu opnieuw een discussie gaande, waarbij gek genoeg sprake is van exact dezelfde kleuren: weer grijs met blauw of roze met wit. Alleen zijn het dit keer geen kleren, maar schoenen:

Het gaat om deze schoenen van het merk Vans:

Grijs met blauw of roze met wit?

De Britse Nicole Coulhard plaatste de foto van haar schoen in een Britse Facebookgroep genaamd Girlsmouth, waarna vrijwel dezelfde discussie ontstond. ‘Ik zie roze met wit, maar mijn vriendin ziet grijs met blauw’, schrijft Nicole bij de foto. ‘Wat zien jullie? Zeg me alsjeblieft dat het roze met wit is.’

Maar wat zie jij?

Duizenden meiden reageerden op het bericht, en de meningen waren nogal verdeeld. En ook bij ons op de redactie kunnen we het er niet over eens worden. Maar waar ik in eerste instantie absoluut grijs met blauw zagen, verandert dit na héél lang turen toch een klein beetje in roze met wit.

En dat kan wel kloppen, want de schoen is ook echt roze met wit. Het blijkt namelijk om deze schoen te gaan:

Mind blown!

via GIPHY

Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!