Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 4 aug 2016

Wauw! Zo luxe kun je dus wonen op slechts 22 vierkante meter

Is ‘klein maar fijn’ jouw levensmotto? Dan zou je eens kunnen overwegen om in dit piepkleine maar megachique stekkie te gaan wonen. Hoe luxueus kun je wonen op 22 vierkante meter?

Het huisje dat je hier ziet is gemaakt door New Frontier Tiny Homes en heeft de stoere naam ‘Alpha’.

Het is een piepklein huis, waar je werkelijk alles in kunt vinden dat je nodig hebt. En het mooie is: er zitten wielen onder. Elke nacht kun je slapen waar je maar wil!

Het heeft enorme glazen ramen en is gemaakt met gigantisch sterk cederhout.

Het interieur is natuurlijk het belangrijkste in een woning, daar breng je ook de meeste tijd door. In de Alpha wordt optimaal gebruik gemaakt van alle ruimte die er beschikbaar is. Zo is er een trap in het huis te vinden door simpelweg aan de treden te trekken en er komt een achtpersoons eettafel tevoorschijn wanneer je wil. Er is ook nog eens plek voor een enorm bed. Best knap gedaan!

In de keuken ben je ook van van alles voorzien: een kookplaat, een koelkast en zelfs een afwasmachine. Natuurlijk is er ook een wasbak en een hele hoop bergruimte.

Ook in de badkamer is het prima toeven: er is niet alleen een toilet en douche maar ook een bad (!).

New Frontier verkoopt de stekkies voor een klein prijsje. Vanaf 85.000 euro kun je al zo’n prachthuis hebben. Wat je er nog meer voor krijgt? Kijk maar even naar de foto’s hieronder:

Best wel cool, toch?! Meer foto’s van de Alpha vind je hier. Maar, heb je het liever nóg compacter? Kijk dan eens bij Zach Both, hij heeft niet eens een aanhanger nodig 😉

Reageer op artikel:
Wauw! Zo luxe kun je dus wonen op slechts 22 vierkante meter
Sluiten