Wauw! Zo geef je je bloemen en planten een wel heel bijzondere twist!

Wauw! Zo geef je je bloemen en planten een wel heel bijzondere twist!

Dat je planten in alle soorten en maten hebt, weet je wel. En ook dat je voor planten heus geen groene vingers hoeft te hebben is bekend. Maar, wat als je eens wat anders wil dan een plant in een pot?!

Dan is er dus Flowerium. Dit Japanse bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het maken van plantjes in peertjes (van die lampjes dus). Heel tof!

Rie Okitsu is bloemenartiest en onderzoeker. Hij heeft een prachtige manier gevonden om van bloemen te genieten. Met het bedrijf Flowerium delen ze deze bijzondere ‘boeketjes’. En daar kan je lang van genieten dankzij de speciale vloeistof die in de peertjes is gegoten.

Er zijn een hele hoop mogelijkheden met de creaties van Flowerium. Volgens het Instagram-account van Okitsu kan het soort bloemen dat wordt gebruikt variëren. Het levert in ieder geval prachtige kunstwerkjes op!

Mocht je zo’n toffe peer (ha!) nou zelf ook willen bemachtigen, dan zul je waarschijnlijk even moeten wachten: ze zijn vooralsnog alleen te koop in en om Japan. Maar niet getreurd… In maart opent Flowerium een webshop. Hoera!