Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 20 jul 2017

Wat een toewijding: deze man fietst de hele wereld over… op een eenwieler

Toewijding kent vele vormen: meedoen aan het wereldrecord koekhappen, alles op het spel zetten om een hondje te redden of dolgraag gitaar willen spelen dus je piano ervoor ombouwen. Maar, geen van die voorbeelden haalt het bij wat deze man heeft gedaan:

Ed Pratt uit het Engelse Somerset is 21 jaar en kan nogal goed eenwieleren. Hij besloot dan ook om een reis te maken over de hele wereld met zijn bijzondere fiets. Zoals een millennial in de dop dat doet heeft hij zijn reis gevlogd. In één van zijn meest recente videos zien we hoe hij de grens tussen China en Vietnam bereikt, daarmee komt een eind aan zijn zes maanden durende reis door China.

Tijdens zijn reis – die hij volledig zelfstandig aflegt – zamelt hij geld in voor School in a Bag, dat is een organisatie die rugzakjes vult met schrijf- en leerbenodigdheden voor kinderen wereldwijd die zelf niet voor dat soort materiaal kunnen zorgen.

Ed is niet alleen China doorgereden, maar ook door Europa heeft hij al 16.000 kilometer afgelegd. Ed is al 2 jaar aan het eenwieleren. Wat een topvent. Mocht je Ed Pratt willen steunen dan kun je dat doen door geld te doneren aan School in a Bag.

Wil jij ook iets goeds doen voor een ander? Op deze manieren kun je daklozen helpen. Dit grietje heeft trouwens ook op een bijzondere manier geld ingezameld. Wauw!

Reageer op artikel:
Wat een toewijding: deze man fietst de hele wereld over… op een eenwieler
Sluiten