Waarom zijn boeken als The Hunger Games en Divergent toch zo ongelooflijk verslavend?!

Ken je dat? Je zit midden in een boek van The Hunger Games of een ander spannend boek, waardoor je even de hele wereld om je heen vergeet? Je vergeet in de trein uit te stappen bij het juiste station of je komt zelfs het hele weekend je deur niet meer uit…

Het liefst zou je er zelfs nog een extra dag vrij voor nemen. En je vakantie? Die staat niet per se in het teken van zon, zee en strand. Nee, dit is voor jou juist de uitgelezen (ha!) kans om nóg meer boeken à la The Hunger Games en Divergent te lezen.

Klopt dit allemaal? Grote kans dat je dan een klein beetje in een fantasie-wereld bent beland. Maar no worries, je bent absoluut niet de enige. Alleen al in Nederland zijn er honderdduizenden vrouwen gek op dit genre. En het grappige is dat deze verslaving wereldwijd is. Maar hoe kan dit toch?!

Juist dát willen wij zo graag weten. Waarom zijn deze verhalen toch zoooooo verslavend?!

Om hier achter te komen willen we je een aantal simpele vragen stellen. We snappen dat je hier zelf ook wel graag het antwoord op wil weten, en daarom delen we de uiteindelijke resultaten van dit onderzoek uiteraard ook met jou. Jouw antwoorden op de onderstaande vragen belanden dan ook zeker niet zomaar in een la. Het invullen deze vragenlijst duurt nog geen 5 minuutjes.

En… Er valt nog wat te winnen ook! Wat dacht je van een podiumkaart, te gebruiken voor concerten van diverse artiesten? Klinkt als muziek in de oren, nietwaar?!

In samenwerking met Memo2

Reageer op artikel:
Waarom zijn boeken als The Hunger Games en Divergent toch zo ongelooflijk verslavend?!
Sluiten