Waarom mannen heel ander soort vitaminen nodig hebben dan vrouwen

Met Froot kom je natuurlijk wel aan je dagelijkse dosis web-vitaminen. Maar hoe zit het eigenlijk met die andere vitaminen die belangrijk voor je lichaam zijn? Gezond eten is hiervoor uiteraard essentieel, zoals die twee stuks fruit die je elke dag braaf neemt (toch?!), maar als aanvulling op je voeding kun je als man soms extra vitamines en mineralen gebruiken. Zeker als je bewust bezig bent met je lichaam en met beweging. Waarom? Dat leggen we je samen met Men’s Health Lab uit.

Val jij onder die categorie? Dan is de kans groot dat je al een tijdje extra multivitaminen slikt. Misschien de vitaminen die toevallig vorige keer in de aanbieding waren, of misschien slik je wel met het hele gezin uit hetzelfde potje. Maar wist je dat er ook vitaminen en voedingssupplementen speciaal voor mannen en voor specifieke behoeften bestaan?

Speciaal voor mannen? Is dat niet een beetje onzin?

Zou je misschien denken, maar nee. Mannen en vrouwen hebben nu eenmaal een verschillende levenswijze en dus ook verschillende behoeftes. En juist voor die zelfbewuste man zijn er sinds kort de supplementen van Men’s Health Lab op de markt gebracht.

In welke gevallen heb ik hier dan wat aan?

De supplementen zijn er voor verschillende doeleinden en situaties. Denk hierbij aan vitamine C ter ondersteuning van je weerstand, vitamine B12 voor extra energie bij vermoeidheid of vitamine B6 ter ondersteuning van je concentratie. Zelfs je spieren kun je ondersteunen met supplementen. De Active Recovery producten uit deze productlijn bevatten magnesium, wat goed is voor de werking van de spieren. 

menshealth

Maar hoe weet ik dan welk supplement ik nodig heb?

No worries. Daar kan de uitgebreide productwijzer van Men’s Health Lab je op heldere wijze over adviseren.

Duidelijk. Laatste vraag: Waar kan ik dit kopen?

Uiteraard bij elke drogist bij jou in de buurt, de online drogist, de Albert Heijn, maar ook bij Bol.com.

In samenwerking met Omega Pharma

Reageer op artikel:
Waarom mannen heel ander soort vitaminen nodig hebben dan vrouwen
Sluiten