Wauw! Het waanzinnigste kersthuis ooit vind je in Noord-Brabant

Er zijn twee groepen mensen in Nederland. De ene groep neemt in december genoegen met een kerstboom en wat lichtjes in huis en de andere groep pakt volledig uit. De familie Overveld zet het Noord-Brabantse dorp Schijf in ieder geval op de kaart, want zij hebben hoogstwaarschijnlijk het waanzinnigste kersthuis dat Nederland nu kent.

Kerstspektakel van 20.000 lichtjes

De 20-jarige Martijn probeert al jaren deze status hoog te houden. ‘De laatste jaren is het wel een beetje uit de hand gelopen. Elk jaar komen er lampjes bij.’ En dan hebben we het niet over een paar honderd lampjes, maar over 20.000 (!) lichtjes in totaal. Langs het dak, tegen de gevel en natuurlijk in de tuin… Geen plek blijft onbenut.

Het is een dure hobby, maar die investering is het helemaal waard. Niet alleen ziet het huis er op en top feestelijk uit, het is ook nog eens een ware attractie geworden. Ieder jaar rijden er namelijk veel auto’s langs het huis van de familie Overveld om de verlichting te bewonderen. Snappen we volledig. Als mega kerstfan gaat je hart hier toch harder van kloppen?!

Dit is ‘m dan: het ultieme kersthuis van 2017

kersthuis
Funda

Ook leuk

Martijn mag dan wel ieder jaar lampjes bijkopen, maar deze man laat zien dat zijn lichtjes van 50 jaar oud nog prima meegaan.

Reageer op artikel:
Wauw! Het waanzinnigste kersthuis ooit vind je in Noord-Brabant
Sluiten