Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 20 jan 2017

Waanzinnig mooie beelden van Zuid-Afrika vanuit een helikopter

Jeroen Schrage is videograaf. Maar, niet zomaar een. Naast dat je hem kunt uitnodigen voor je bruiloft of een ander feest vliegt hij ook nog eens geregeld de wereld over om de meest prachtige beelden vast te leggen.

Met een drone (de Phantom 3 Professional om precies te zijn), een Panasonic GH4 en de draagbare Dji Ronin-m (voor stabiele beelden) is hij naar Zuid-Afrika gegaan. Daar heeft hij een video gemaakt die toch wel zó prachtig is, dat onze monden er even van openvielen:

Benieuwd hoe hij deze video heeft gemaakt? “Het eerste deel van deze video is geschoten vanuit een helikopter waar de deur uit was gehaald, de rest is met de drone geschoten,” zo vertelt Jeroen aan Froot.

Hij vervolgt: “Ik heb drie weken met mijn tante door Zuid-Afrika mogen reizen en deze mooie beelden vastgelegd. Ik had daarnaast ook mijn laptop bij me dus vrijwel elke dag na het filmen kon ik de beelden meteen gaan bewerken.”

Maar, het bleef niet alleen bij luchtshots in de regio van Kaapstad: “We hebben zo’n 3600 kilometer gereden in een huurauto en zijn dus in drie weken tijd dwars door Zuid-Afrika gereden. We hebben zoveel verschillende landschappen gezien!” Gelukkig mogen wij daar van meegenieten.

Mocht je meer van Jeroens werk willen zien? Dan heb je mazzel: binnenkort vliegt hij naar Fuerteventura om daar met zijn drone te spelen. Kun je daar niet op wachten? Dan vind je hem op Facebook, Instagram, YouTube en Vimeo.

Reageer op artikel:
Waanzinnig mooie beelden van Zuid-Afrika vanuit een helikopter
Sluiten