Waan jezelf groot kunstenaar en win dit fantastische kleurboek voor volwassenen

Verlang jij als volwassene nog wel eens terug naar die onbezorgde tijd dat je uren vol concentratie voorover gebogen boven een kleurplaat kon hangen? Dat je met je tong uit je mond gestoken, uiterst precies binnen de lijntjes probeerde te kleuren? Geeft niks, wij ook!

Nu je jezelf al enige jaren volwassen mag noemen, is het niet echt vanzelfsprekend meer dat je in je vrije tijd kleurplaten inkleurt. Hooguit samen met je kinderen of je neefjes of nichtjes. Maar voor wie weer eens lekker zelf binnen de lijntjes wil tekenen, bestaat er iets fantastisch! Het enige echte kleurboek voor volwassenen!

Kinderachtig? Echt niet!

‘Dat is toch voor kleine kinderen?’ Zullen mensen misschien gauw denken. Tot je een kijkje in het boek neemt. Deze kleurplaten zijn namelijk zó uiterst gedetailleerd, dat er absoluut geen sprake meer is van ‘kinderachtigheid’. Het is zelfs zo’n succes dat er al meerdere boeken in deze reeks zijn verschenen en ze met meerdere delen tegelijk in de AKO top-10 stonden!

‘Dat moeten dan wel heel toffe kleurplaten zijn’, zul je dan misschien denken. Dat klopt. Kijk maar eventjes mee in ‘Het Enige Echte Kleurboek voor Volwassenen’ (deel 1)…

Alsjeblieft, een kleurplaat om in de stemming te komen!

We kunnen ons voorstellen dat je nu staat te popelen om te beginnen met kleuren. Maar voor je naar de winkel snelt, hebben we hier een kleurplaat voor je uit Het Enige Echte Kleurboek Voor Volwassenen. Gewoon, om even in de stemming te komen.

Buiten dat het natuurlijk fantastisch is om te zien dat je heel gemakkelijk ware kunstwerken kunt maken, is het ook nog eens bijzonder rustgevend. Na een lange en zware dag werken heeft een uurtje kleuren al een bijzonder ontspannen werking. Of las tijdens je werk gewoon even een kleurpauze in. Ben je daarna weer supersharp!

Winnen?!

Wil jij Het Enige Echte Kleurboek Voor Volwassenen winnen? Dat kan! Vul hieronder je gegevens in en laat ons weten waarom jij dit boek moet winnen. En wie weet kun jij er binnenkort lekker op los kleuren!

De winactie is gesloten, de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Reageer op artikel:
Waan jezelf groot kunstenaar en win dit fantastische kleurboek voor volwassenen
Sluiten