Kirsten Beukers
Kirsten Beukers Froot 22 jun 2017

Vrouw zet alles op het spel om een losgebroken hondje in het drukke verkeer te redden

Toen de Mexicaanse fietser Calaveritabike een hondje het drukke verkeer in zag rennen, hoefden ze geen seconde na te denken: ze zette een achtervolging in. De vrouw fietste op een drukke weg in Mexico City en vanuit haar ooghoek zag ze het kleine hondje de weg op rennen. Het hondje zoefde tussen de auto’s door en werd op wonderbaarlijke wijze niet geraakt. Met gevaar voor eigen leven fietste ze achter de hond aan, kriskras tussen het vervolg door.

Na twee minuten kreeg de fietser hulp van een voorbijganger en kon ze het beestje pakken. Na de reddingsactie kwam de eigenaar aangerend. Calaveritabike heeft de hond terug gegeven, met de waarschuwing dat hij echt beter op moet letten. De eigenaar vertelde dat de hond was geschrokken van een hard geluid en daarom wegrende. De eigenaar en het hondje mogen in ieder geval van geluk spreken dat de vrouw deze heldendaad uitvoerde!

Nog zo’n heldenactie zien? Bekijk dan ook: Wielrenner neemt tijdens z’n fietstocht een hulpeloze kitten mee in z’n shirt en brengt haar in veiligheid

Fietser kitten
Reageer op artikel:
Vrouw zet alles op het spel om een losgebroken hondje in het drukke verkeer te redden
Sluiten