Vrouw stapt op een slak en brengt ‘m vervolgens naar dierenarts om het huisje te laten fixen

Kun je je dat verhaal nog herinneren van die familie die ruim €230 uitgaf om hun goudvis te laten opereren omdat hij een tumor had? Een bijzonder verhaal was dat zeker. Maar er zijn kennelijk nog meer mensen die er alles aan doen om dieren te redden. Dieren waarvan niet iedereen even grote fan is…

Zo stond er in Tel Aviv een vrouw per ongeluk op een slak, waardoor zijn huisje beschadigd raakte. Dit vond ze zo vervelend, dat ze snel met hem naar de dierenarts (HaClinica) ging om zijn huisje te laten fixen. De dame in kwestie is namelijk van mening dat alle levens op aarde er toe doen. Dus ook deze slak én zijn huisje moesten gered worden.

“Voor het gebroken huisje is er een combinatie van geduld en finesse met epoxy lijm nodig,” schrijft de kliniek op de Israëlische blog From The Grapevine. “We zorgen er voor dat de lijm aan de buitenkant van de schelp blijft en niet aan de binnenkant komt.”

De operatie was uiteindelijk succesvol uitgevoerd en binnenkort kan de slak weer terug in zijn huisje. Maar eerst moet de slak, die de naam Chevy kreeg, nog even een paar weken in de kliniek blijven voor hij terug de natuur in kan.

Reageer op artikel:
Vrouw stapt op een slak en brengt ‘m vervolgens naar dierenarts om het huisje te laten fixen
Sluiten