Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 21 nov 2017

Vrouw rijdt 20 minuten lang door met een absurd grote spin bij haar zonneklep

Wie ooit van Australië heeft gehoord (wie niet?) weet dat er bijzondere natuurverschijnselen zijn. We bedoelen dan niet eens per se de kangoeroes en koala’s, maar meer de spinnen die je er kunt vinden.

Zo eng

Bianca Merrick uit Coffs Harbour, New South Wales, kan daar over meepraten. Toen zij vrijdagavond in haar auto reed kwam ze tot een misselijkmakend enge ontdekking. Kijk maar naar deze beelden:

‘Langste 20 minuten van m’n leven’

Heb je ooit zo’n grote spin in je auto gezien?! “Ik was onderweg van werk naar huis toen ik dit beest naar me zag staren,” aldus Bianca. “Ik overwoog om te stoppen en uit te stappen, maar ik wist niet hoe ik uit de auto moest komen, dus ik bleef maar zitten tot ik thuis was. Het waren de langste 20 minuten van mijn leven.”

En dan?!

Wat een verschrikking. “Toen ik thuis kwam ben ik heel langzaam uit de auto gestapt, heb ik de deur op slot gedaan en heb ik besloten te doen alsof het nooit was gebeurd.” Hoe dan!? “De volgende dag ging ik met insectenspray de auto onder handen wilde nemen was de spin nergens meer te bekennen.”

Dat kan nooit goed aflopen…

Reageer op artikel:
Vrouw rijdt 20 minuten lang door met een absurd grote spin bij haar zonneklep
Sluiten