Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 10 jan 2017

Vrouw heeft hysterische lachkick omdat haar dochter niet overeind blijft staan door de gladheid

Eerlijk is eerlijk: we hebben allemaal wel eens in een deuk gelegen omdat een ander valt of wankelt door gladheid. Maar, er zullen maar weinig mensen zijn die zó hysterisch lachen als de mevrouw in het volgende filmpje:

Let op: als je dit filmpje bekijkt zonder geluid aan mis je écht wat:

Waar die dame nu zo hard om lacht is wel duidelijk als je het filmpje hebt bekeken: haar dochter – Suzanne – kan absoluut níet de oprit opwandelen omdat het zo spekglad is. De video is gemaakt in Canada, waar het behoorlijk koud is.

De hysterische lach van deze Canadese dame is een ongelooflijk succes geworden en de video is inmiddels dan ook al verspreid over verschillende kanalen en al meer dan 22 miljoen keer bekeken. Omdat de lach nogal aanstekelijk werkt heeft Caroline Charter – de maker van de video én zus van het grietje in de video – besloten er een ringtone van te maken, die is binnenkort te downloaden in de iTunes Store. De opbrengst van de verkoop wordt uiteindelijk gedoneerd aan een stichting die zich inzet voor mentale gezondheid en depressies, zo staat geschreven in het videobijschrift.

Naast hilarische videos kun je natuurlijk ook prachtige ijspaleizen bouwen met die temperaturen. Wauw!

Reageer op artikel:
Vrouw heeft hysterische lachkick omdat haar dochter niet overeind blijft staan door de gladheid
Sluiten