Vrouw adopteert dove kat zonder oren. Maar eigenlijk is de kat degene die haar redde

Toen Molly Lichtenwalner de dove en oorloze kat Otitis voor het eerst zag wist ze het zeker: Zij tweeën horen bij elkaar. Otitis raakte zijn oren en zijn gehoor-organen kwijt nadat er cysten bij zijn oren operatief werden verwijderd. Niet lang daarna belandde hij in het asiel, waar hij lange tijd verbleef omdat niemand hem wilde hebben.

Dat Otitis doof is en geen oren heeft maakt Molly niks uit. Sterker nog, ze heeft eerder al een dove pup gehad en weet dus wel hoe ze om moet gaan met dieren die wat meer aandacht nodig hebben. Ze nam de kat mee naar huis en overspoelde hem met liefde. Maar daar bleef het niet bij, want ook Otitis wist zijn baasje te steunen met onvoorwaardelijke liefde.

“Ten gevolge van een auto-ongeluk kamp ik met angststoornissen. Ik besloot dat het tijd was om een dier te adopteren, om beter om te kunnen gaan met mijn angsten en paniekaanvallen. Want niets helpt meer dan knuffelen met fluffige vrienden“, vertelt Molly aan Love Meow. En wat bleek, Otitis bleek de perfecte steun en toeverlaat te zijn voor Molly. De kat was Molly zo dankbaar dat ze hem gered heeft, dat hij haar constant wil knuffelen.

Otitis weet precies hoe hij Molly kan kalmeren wanneer ze een paniekaanval heeft. “Soms is hij de enige die mij kan kalmeren. Hij is het beste wat me is overkomen. En hij heeft mij gered, ik niet hem…”[SLIDER]

[/SLIDER]

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Vrouw adopteert dove kat zonder oren. Maar eigenlijk is de kat degene die haar redde
Sluiten