Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 5 jan 2017

Voor slechts 200 euro kun je per trein van de Westkust naar de Oostkust van Amerika reizen

Reizen is natuurlijk hartstikke leuk, maar er kan veel geld en tijd in gaan zitten. Zeker als je alle landen ter wereld gaat bezoeken.

Maar je kunt het natuurlijk ook iets kleinschaliger doen en een tripje maken. Zo zou je kunnen gaan reizen door Europa en kunnen slapen in deze prachtige AirBNB’s, maar je kunt ook eens gaan kijken wat er aan de andere kant van die grote plas te vinden is!

Derek Low is een reisblogger die opgroeide in Singapore. Je kunt je dus wel voorstellen dat hij veel van de wereld heeft gezien en weet hoe hij een trip moet plannen.

Handig als Derek is heeft hij een reis samengesteld waarbij je van San Francisco tot New York (dus van West naar Oost) met de trein kunt reizen voor slechts 213 Amerikaanse dollars (omgerekend zo’n 200 euro). Salt Lake City, Denver, Chicago, Rocky Mountains en de bergen in de Sierra Nevada komen tijdens de treinreis voorbij. En het mooist van alles is dat je gewoon vanuit je luie treincoupe alles kunt bewonderen.

Natuurlijk heeft Derek zelf ook de route gekozen en alles vastgelegd. Nieuwsgierig? Hier vind je zijn blog erover!

Dit waren al z’n tickets

En dit is de dappere reiziger

Er was ook een Sightseer Lounge gedeelte…

Waar je kon genieten van dit soort prachtige uitzichten

Verslag van zijn hele trip zien? Dat check je hierrr. De trip is ook nog uit te breiden waardoor je de steden die je passeert ook nog eens kunt bezoeken. Mocht je dat willen doen dan betaal je 429 dollar. Wat een koopje!

Reageer op artikel:
Voor slechts 200 euro kun je per trein van de Westkust naar de Oostkust van Amerika reizen
Sluiten