Voor hun 63ste (!) trouwdag lieten ze deze hartverwarmende foto’s maken

Mocht je denken dat eeuwige liefde bijna niet meer bestaat (tegenwoordig strandt immers 1 op de 3 huwelijken), dan maakt in ieder geval dit gelukkige koppel een hoop goed. Wanda en Joe zijn namelijk al 63 jaar getrouwd, en ze zijn nog altijd gek op elkaar. En om dat te vieren lieten ze een fotoshoot maken waar je hart van zal smelten.

wandajoe1

Het verhaal van Wanda en Joe is een typisch geval van liefde op het eerste gezicht. Joe zat in de auto en zag Wanda lopen. Hij stopte en vroeg haar of ze met hem op date wilde. Zo simpel ging dat destijds. Niks geen Tinder of Facebook-zoektocht. De date was een succes, de verloving volgde op 28 december 1950 en twee jaar later trouwden ze.

wandajoe2

En om te vieren dat ze 63 jaar later nog altijd gelukkig getrouwd zijn, maakte hun kleindochter Shalyn Nelson deze prachtige foto’s.

wandajoe3

wandajoe4

De fotoserie is een onderdeel van het project genaamd ‘Love, The Nelsons’, waarin Shalyn Nelson oude liefde viert. ‘Ik ben er klaar voor geliefden van over heel de wereld te laten zien dat ware liefde nog altijd bestaat’, vertelt Shalyn aan Buzzfeed.

‘Ze zijn zonder twijfel de beste mensen die ik ken. Ik noem ze ook wel mijn helden’, aldus de trotse Shalyn.

wandajoe5

Voor haar project vroeg Shalyn de oudere geliefden ook een liefdesbrief voor elkaar te schrijven en aan elkaar voor te lezen.
wandajoe6

‘Liefste Wanda, het is lang geleden dat ik je een brief heb geschreven. Ik denk dat ik je voor het laatst heb geschreven toen ik nog in Canada werkte. Hoe dan ook, ik houd nog steeds even veel van je, waarschijnlijk zelfs wel meer.’

wandajoe7

wandajoe8

‘Ik houd nog steeds evenveel van je als de dag waarop ik met je trouwde. En bedenk je dan maar eens, de huwelijksakte kostte maar $2. Het beste koopje dat ik ook aanschafte.’
wandajoe9

Prachtig, nietwaar?!

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Voor hun 63ste (!) trouwdag lieten ze deze hartverwarmende foto’s maken
Sluiten