A. de Jong
A. de Jong Video 28 mrt 2019

Snoop Dogg en Martha Stewart spelen Titanic na om kookshow te promoten

Snoop Dogg en Martha Stewart hebben een scène van de Titanic nagespeeld om hun het derde seizoen van hun kookshow Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party te promoten. We verzekeren je: dit worden de beste 45 seconden van je dag.

Snoop Dogg en Martha Stewart spelen Titanic na

Als er één persoon is die altijd weet te verrassen, dan is het rapper Snoop Dogg. Zo deed hij als eens als stand-in van David Attenborough het commentaar van een natuurdocumentaire en blijkt hij echt op een hond te lijken. Tegenwoordig heeft de rapper een kookshow met zakenmagnaat Martha Stewart. Sowieso een opmerkelijke combinatie, maar wat ze in deze video laten zien is simpelweg briljant.

Martha & Snoop’s Potluck Party Challenge | Coming Soon

Martha has Snoop frying! Our favorite duo returns with their Potluck Party Challenge April 3 at 10/9c on VH1!

Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party

Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party wordt uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender VH1. Snoop Dogg en Martha Stewart hebben al twee seizoenen achter de rug en daar komt binnenkort dus een derde seizoen bij. In de show worden bekende gasten uitgenodigd om bijzondere gerechten te bereiden. In de YouTube-video hieronder, zie je Wiz Khalifa & Seth Rogen fried chicken maken.

Wiz Khalifa & Seth Rogen Make Delicious Fried Chicken | Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party

As Martha and Snoop begin their friend chicken completion, Martha tells Snoop, Seth Rogen and Wiz Khalifa how she killed a chicken. Subscribe to VH1: http://on.vh1.com/subscribe Shows + Pop Culture + Music + Celebrity. VH1: We complete you.

Check ook Cooking On High op Netflix, dé kookshow voor stoners.

Reageer op artikel:
Snoop Dogg en Martha Stewart spelen Titanic na om kookshow te promoten
Sluiten