Video 29 nov 2017 Sissy Westerhuis

Probeer dan maar eens rustig te blijven…

Kenny Melendez was lekker met zijn drone aan het spelen in South Beach toen hij een wel heel onverwachte gast vastlegde: een haai! Volgens Melendez ging het om een tijgerhaai die zich dicht bij de kust bevond. Maar, niet alleen dicht bij de kust: hij was ook slechts enkele meters verwijderd van een man die in het water stond. En ja: probeer dan maar rustig te blijven staan.

Kenny – ook beroepsmatig dronebeelden maakt – weet dondersgoed dat drones het perspectief een beetje kunnen verdraaien. Daarom besloot hij zijn apparaat dichterbij te laten komen om het goed vast te leggen:

Op bezoek

Miami Herald schrijft dat volgens Vince Canosa, één van Miami Beach’s strandwachten, het niet ongebruikelijk is een haai te zien in het gebied. Maar, of een het een tijgerhaai was kon de Amerikaan niet bevestigen. “Ze blijven vaak niet lang hangen,” aldus Canosa die al 35 jaar als strandwacht werkt. “Het is hun thuis en wij zijn op bezoek.”

Haaihaai!

Haaien kunnen héél groot worden, daar kwamen deze presentatoren ook op hilarische wijze achter. En wat moet je nu eigenlijk doen als er een haai op je af komt? Deze video legt het uit.

Reageer op artikel:
Probeer dan maar eens rustig te blijven…
Sluiten