Video 31 aug 2017 Sissy Westerhuis

Wat een nachtmerrie! In deze bioscoop kun je ‘IT’ bekijken in een zaal vol clowns

Je kent IT vast wel. Het angstaanjagende verhaal, geschreven door Stephen King, werd in 1990 al eens verwerkt tot mini-serie, maar nu is er ook een bioscoopfilm van gemaakt. Dat horrorfilms niet voor iedereen zijn weggelegd, kan deze hysterische vrouw beamen. Maar, ben je toch dapper genoeg om je te wagen aan deze 135 minuten durende engnekkerij dan hebben we een extra uitdaging voor je…

Wat nou als je IT kunt bekijken in een in de bioscoop terwijl je bent omringd door andere clowns?! Hier hebben we alvast even een voorproefje voor je:

De film zal ook in de Texaanse plaats Austin worden vertoond. In Alamo Drafthouse Cinema – een bioscoop aldaar – kun je de film dan bekijken terwijl je bent verkleed als clown… En zo zit je dus al gauw in een hele zaal vol met (andere) griezels. Zou jij het durven?

De film – waarin clown Pennywise een prominente rol heeft – zal vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.
froot, clowns,

Over eng gesproken… Heb je dit huiveringwekkende filmpje al gezien? Het begint dan wel eng, maar het eindigt als een geniale reclame. Huh?!

Ben je sowieso bang voor clowns?

Dan kun je maar beter niet in dit motel overnachten…

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Wat een nachtmerrie! In deze bioscoop kun je ‘IT’ bekijken in een zaal vol clowns
Sluiten