A. de Jong
A. de Jong Video 19 sep 2018

AliExpress getest: Nokia 3310, bizarre Furby en meer nostalgie

Het is geen nieuws meer dat AliExpress vol wonderbaarlijke gadgets en bizarre koopjes staat. Maar wat is nou de kwaliteit van al deze hebbedingetjes? Is jouw bestelling het wachten waard of niet? Samen met techwebsite Want vogelt Froot het voor je uit in een nieuwe YouTube-serie. Het thema van aflevering 1: nostalgie.

AliExpress review op YouTube: AliExperiment

Voor de nostalgici onder ons: kijk nooit op AliExpress, want dat gaat je heel veel tijd en redelijk veel geld kosten. De website staat namelijk vol met goedkope nostalgische gadgets. Aan de andere kant: het houdt je ook weer van de straat. Mark en Alrik gaan in aflevering 1 terug naar hun jeugd en tienerjaren. Mark heeft de pakjes besteld, Alrik pakt ze uit en samen kijken ze of het wat is. Over nostalgie gesproken: Peppi en Kokki zijn er niets bij.

ALIEXPRESS LEEGTREKKEN MET NOKIA 3310, FURBY EN MEER | AliExperiment

Als je nieuw bent op ons kanaal, Abonneer! Alrik en Mark gaan terug naar hun jeugd en trekken AliExpress helemaal leeg met nostalgische producten. Er worden producten uitgepakt, getest en een NOKIA 3310 gaat kapot?!!! Check meer op onze website: https://bit.ly/2L9WLlQ Volg ons ook op social media!

Nokia 3310, Furby en meer nostalgie

In de eerste aflevering van onze YouTube-serie AliExperiment zie je de Nokia 3310, een namaak-Gameboy, mini-skateboard en Furby voorbijkomen. In de video bestudeert en test het duo de gadgets uitgebreid en wordt er zelfs een cijfer gegeven. Tipje van de sluier: laat je niet voor de gek houden met ‘Finse troep’.

Volgende week zijn we terug met een aflevering over speelgoed op AliExpress, dat leuk is voor zowel kinderen als volwassenen. Dus vaders en moeders: kijken! Bekijk hier meer video’s op ons nieuwe YouTube-kanaal.

Meer op Want.nl

We maken deze YouTube-serie niet voor niets met Want.nl. Dit is namelijk de enige techwebsite die naast peperdure gadgets ook uitvoerig aandacht besteed aan goedkopere gadgets. Daar hebben we tenminste wat aan. Bekijk hier hun speciale AliExpress-pagina.

Reageer op artikel:
AliExpress getest: Nokia 3310, bizarre Furby en meer nostalgie
Sluiten