Vrouw zet haar vermiste kat op Tinder en vindt ‘m nog terug ook

Dat Tinder lang niet meer alleen een platform is om de liefde van je leven (of voor een avondje) te scoren blijkt uit dit briljante verhaal. De Britse Katie Alsop was namelijk haar kat Peanut kwijt en had geen idee hoe ze het dier weer terug moest vinden. Tinder bleek de oplossing.

Vermiste kat

Het beest was weggelopen toen Katie haar hond ging uitlaten om drie uur ‘s nachts. Die komt wel weer binnen, dacht ze. Wrong. Toen het beest rond lunchtijd nog niet terecht was, brak de paniek uit bij Katie.

Ze ging de straat op om Peanut te zoeken, maar dit mocht niet baten. Ook belde ze de alle dierenartsen en asiels in de buurt, tevergeefs. Een oproep op haar Facebook mocht ook niet baten. Ze besloot de zoekactie naar een hoger niveau te tillen: Tinder. ‘Ik wilde zoveel mogelijk mensen in de buurt bereiken. Dit leek me de beste optie.’

Tinder

Gouden tip

Onder haar eigen naam maakte ze een profiel aan en uploadde een foto van haar Peanut. Ze swipete iedereen die ze tegenkwam naar links, en binnen dertig minuten had ze al ruim vierhonderd matches. Vierhonderd. Waaronder één met Charlie, die haar de gouden tip gaf.

Bingo!

Hij had Peanut gezien, maar kon de kat niet te pakken krijgen. Katie ging naar zijn huis om daar te zoeken, zonder resultaat. Omdat er een zogenaamde dierenmoordenaar in de buurt actief was, lag er extra veel druk op het vinden van de kat. Uiteindelijk besloot Katie een spoor van kattensnoepjes naar haar huis te maken om Peanut zo terug te lokken. Met succes. Na een dag vond ze de kat weer op de stoep. Eind goed, al goed.

Tinder

Bekijk ook: Hét bewijs dat honden en katten de raarste fratsen uithalen

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Vrouw zet haar vermiste kat op Tinder en vindt ‘m nog terug ook
Sluiten