Froot 5 jan 2017 Geert de Wekker

Vermiste hond loopt maar liefst 80 kilometer om zijn baasje terug te vinden

Honden gaan vaak tot het uiterste voor hun baasje (en in de meeste gevallen andersom ook). En de bordercollie Casey heeft dit ook zeker bewezen toen haar baas Carole ging verhuizen en Casey achterbleef bij een vriendin in Spilsby, Lincolnshire in Engeland. Maar Casey begon haar baasje te missen en verliet haar logeeradres om haar baasje op te zoeken te gaan!
Casey was meerdere weken vermist en Carole ging er al vanuit dat ze haar maatje nooit meer zou zien.
vermistehond80km5

vermistehond80km6
Als een laatste hoop besloot Carole om een Facebook zoekactie te beginnen en al snel kreeg ze reacties van mensen die Casey hadden gespot, maar niet hebben kunnen vangen. Bijna twee maanden later kreeg Carole bericht van de Newark en Sherwood politie dat Casey op een parkeerplaats in Nottinghamshire was gevonden. Carole kon het niet geloven en brak in tranen uit, ze zou haar hond weer gaan zien, nadat ze alle hoop had verloren.
vermistehond80km7
vermistehond80km1
Casey heeft de hele weg terug naar Carole gelopen; van Newark On Trent naar Ashby By Partney wat ruim 80 kilometer is! Tijdens die wandeling van 80 km is Casey ruim 11 kg afgevallen en kwam ze thuis met een schamel gewicht van maar 15 kilo. Maar voor Casey en z’n baasje was het belangrijkst dat ze weer terecht was. vermistehond80km4
vermistehond80km3
vermistehond80km2

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Vermiste hond loopt maar liefst 80 kilometer om zijn baasje terug te vinden
Sluiten