Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 25 okt 2017

Hoe tof is dit?! Op 4 november kun je gratis een duik nemen in een varende ballenbakboot

Zoek je zwemkleding maar weer op want we gaan weer duiken! Dit keer niet in prachtige badplaatsen maar tijdens de Amsterdamse Museumnacht! Zaterdagavond 4 november kun jij in een drijvende ballenbak over de Amsterdamse grachten varen.

Bezoekers van de Amsterdamse Museumnacht kunnen dus ook héél andere dingen doen dan schilderijen bekijken: rondvaartmaatschappij Canal Tours Amsterdam heeft een speciale ballenbakboot gemaakt.

ballen, ballenbak, ballenbakboot

Met 25 man tegelijk

Bang zijn dat je de boot mist hoeft niet, want ieder half uur kun je opstappen. Tijdens iedere vaart zie je niet alleen de Amsterdamse grachten, maar ook de 36.000 felgekleurde ballen waar je in kunt plonzen. Helemaal leuk: wie z’n snorkel meeneemt kan leuke prijzen opduiken tussen de ballen.

Niet midden in de nacht

Geen zorgen, je hoeft echt niet om 3:00 je wekker te zetten om te kunnen meedoen aan dit toffe evenement. Tussen 19:30 en 23:30 kun je aansluiten in de rij om zoiets bijzonders te doen. Christiane Brands van Canal Tours zegt in gesprek met RTL wel dat er ook grenzen gesteld moeten worden: “In totaal zijn er 200 ballenbakliefhebbers die mee kunnen.”

Dit wil je toch?!

Wil je graag ook snorkelen in deze Ballenbakboot? Dan moet je opstappen achter het Rijksmuseum, Stadhouderskade 520 om precies te zijn. En extra leuk: het event is gratis!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Hoe tof is dit?! Op 4 november kun je gratis een duik nemen in een varende ballenbakboot
Sluiten