Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 16 okt 2017

Van verassing naar verrassing! Ze vonden hun hond terug na een fikse brand en… Ze leeft nog!

We hebben een hoop over voor onze geliefde huisdieren. Moeten we van een sokje een speciaal truitje voor een kitten maken? Prima. En een terrein op gaan om te kijken hoe het met je hond is gesteld – ook al mag dat niet van de politie? Doen we gewoon.

Brand en paniek

Zoals je misschien wel weet zijn er in het noorden van de Amerikaanse staat Californië flinke branden geweest. Door de brand moesten veel bewoners hun huis achterlaten, en zo ook Katherine Weaver. Door alle hectiek is hun lieve viervoeter Izzy tijdens het vluchten weggeglipt. Shit…

Met een omweg

Enkele dagen nadat de brand de woning met de grond gelijk maakte gingen Katherine’s zoon Jack en schoonzoon Patrick kijken naar de situatie. Omdat de politie hen verbood via de normale route te wandelen moesten ze een omweg maken. Dat besloten ze te doen. De heren verwachtten een dode hond aan te treffen… Dát liep helemaal anders:

Tja, en zo snel ging de situatie van een verassing naar een verrassing. Wat een geluk!

Nog zo’n mooi verhaal

Ook in Nieuw-Zeeland kan de natuur een spoor van vernieling achterlaten. Om te ontkomen aan een overstroming sloegen deze schapen op de vlucht. De konijntjes besloten daar héél slim op in te spelen. Ha!

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken![/likebutton]

Reageer op artikel:
Van verassing naar verrassing! Ze vonden hun hond terug na een fikse brand en… Ze leeft nog!
Sluiten