Van deze wijnkist kun je heel makkelijk een vogelhuisje maken

Sissy Westerhuis 27 jun 2017 Froot

Rita Rivotti heeft een toffe baan: ze ontwerpt wijnverpakkingen! Normaal gesproken komen uit de creatieve processen dan mooie flessen tevoorschijn, maar ze heeft ook een fantastisch leuke wijndoos ontworpen! Voor de Portugese wijn Tyto Alba heeft Rita namelijk een wijndoos ontworpen die ook te gebruiken is als vogelhuisje!

De wijnen worden gemaakt van druiven uit de Companhia das Lezírias wijngaarden. Door de jaren heen heeft men daar een grote liefde gekregen voor Tyto Alba, beter bekend als de wijngaarduil die er rondvliegt!

De wijndoos is daarom ook zo ontworpen dat er twee oogjes uit de verpakking loeren, zolang de fles nog verpakt is. Haal je de fles uit de doos, dan zul je zien dat het ‘kijkgat’ een perfecte doorgang is tot het vogelhuisje dat je ervan kunt maken! Heel sim bedacht.

Het opvulmateriaal kan prima worden gebruikt bij het nestje:

En als ie zo hangt wil toch ieder vogeltje er in?

Voor de echte wijnproe… Eh, fijnproevers onder ons hebben we nog een aantal leuke hebbedingen: wat dacht je van dit waanzinnig handige glas (“Nog één glaasje!), of eentje om je vrienden mee te verwarren? Maar, pas je wel op met de drank? Voor je het weet heb je één van deze negen katers

Design You Trust

Reageer op artikel:
Van deze wijnkist kun je heel makkelijk een vogelhuisje maken
Sluiten