Vader van een drieling heeft de perfecte oplossing tegen ruzies op de achterbank

Met één kind op de achterbank zijn de meeste autoritjes nog wel te doen. Maar zet je twee of meer kinderen naast elkaar, dan krijg je gegarandeerd ruzie op de achterbank. Ook Jen en Jake White hebben daar maar al te vaak mee te maken met hun tweejarige drieling. Gelukkig is Jake behoorlijk creatief en heeft hij hier een perfecte oplossing voor gevonden.

Jake was het na de zoveelste keer kibbelen zo zat dat hij besloot schotjes tussen de autozitjes te monteren, zodat de kinderen elkaar ein-de-lijk eens met rust laten. Hij plaatste de volgende foto met het onderschrift: “And…. No more car fighting. The guys at the drive-thru said it was genius. A day in the life of triplets.”

Jake deed dit omdat de kinderen continu elkaars snacks stalen. “En in de ogen van een 2-jarige is dat een wereldramp”, vertelt Jake aan Today Parents. “De schotten zijn van schuim, maar wel stevig genoeg om de kinderen uit elkaar te houden. Ze zijn namelijk nog niet sterk genoeg om de platen vanuit een zittende positie te breken.”

De vader van de drieling, die overigens ook kunstenaar van beroep is, zegt dat hij wel kan genieten van dit soort uitdagingen waar hij voor komt te staan. Het houdt hem nou eenmaal creatief. “De kinderen gedragen zich normaal gesproken heel goed, dus ik zie dit als tijdelijke oplossing om de vrede te bewaren.”

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Reageer op artikel:
Vader van een drieling heeft de perfecte oplossing tegen ruzies op de achterbank
Sluiten