Froot 28 dec 2017 Sissy Westerhuis

Deze vader is de ultieme Instagram-husband na het maken van deze beelden

Een Instagram-husband? Dat is een man – of vriendje – dat zich in allerlei bochten wringt om een goede foto te maken voor zijn geliefde. Vreemde poses en moeilijke camerahoeken… Jep: part of the job. De vader op de foto’s hieronder heeft bewezen dat hij een échte Instagram-husband is.

Speciaal voor de feestdagen

Taylor Burkhalter uit het Amerikaanse Fayetteville (Arkansas) was samen met zijn ouders thuis om de feestdagen te vieren toen hij toekeek hoe zijn vader een foto moest maken van zijn moeder.

Zo veel liefde

“Ik heb meer over de liefde geleerd toen ik zag hoe mijn vader keer op keer de kamer opnieuw indeelde om een perfecte foto te maken voor het Instagram-account van mijn moeder (met 29 volgers), dan al het andere in mijn leven,” aldus Burkhalter op Twitter:

En zo stond de vader van Taylor erbij:

vader, moeder, instagram
Taylor Burkhalter

Volledige concentratie…

vader, moeder, instagram
Taylor Burkhalter

‘Jaja, dat zag je goed.’

vader, moeder, instagram
Taylor Burkhalter

Taylor’s moeder, Libby Burkhalter, is een personal trainer die een eigen bedrijf heeft, Libbfit. Dit is de kerstengel die Libby maakte in de woonkamer – voor haar 29 volgers dus:

Een bericht gedeeld door Libby Burkhalter (@libbfit) op

Maar, de boomerang van Libby ging hartstikke viral en is inmiddels meer dan 275.000 keer bekeken. Met dank aan de tweet van Taylor is Libby’s Instagram-account ook als kool gegroeid: van 29 volgers is ze in twee dagen tijd gestegen naar meer dan 16.500 volgers. Wow!

Reageer op artikel:
Deze vader is de ultieme Instagram-husband na het maken van deze beelden
Sluiten