Vader plast zogenaamd in zijn broek om zijn verdrietige dochter gerust te stellen

Als je als kind net zindelijk bent, dan kan het in het begin nog wel eens voorkomen dat er een ongelukje gebeurt. Dat wil zeggen: Je hebt nét te laat door dat je eigenlijk naar de wc moet en voor je het weet is je broek al nat. Dat is sowieso al vervelend, maar als je op school bent is dat natuurlijk al helemaal ellende.

Dit gebeurde onlangs ook bij de 6-jarige Valerie uit Utah. Haar vader, Ben Sowards, zei dat zijn hart brak toen hij een belletje kreeg van school met de melding dat zijn dochter in tranen was omdat ze in haar broek had geplast en dat ze opgehaald wilde worden. Daarom besloot hij wat water op zijn eigen broek te gieten voordat hij zijn dochter ophaalde, zodat ze zag dat ze niet de enige was die wel eens in haar broek plast.

vader broek froot

Toen hij op school aankwam vroeg hij heel zachtjes aan Valerie of hij haar rugtas mocht lenen om zijn eigen “ongelukje” te kunnen bedekken. Dit bleek de beste manier te zijn geweest om haar te troosten, want ze schoot direct in de lach om haar vaders actie.

De oudere zus van Valerie plaatste de volgende tweet op internet, waarna het bericht al gauw heel het internet over ging. En terecht, want wát een mooie actie!

Komt dit verhaal je trouwens bekend voor? Dat zou zomaar kunnen, want de kans is groot dat Ben Sowards op het idee is gekomen door dit fragment:

Bekijk ook: Jochie (6) heeft net iets op school geleerd waar hij heel erg van is geschrokken

Reageer op artikel:
Vader plast zogenaamd in zijn broek om zijn verdrietige dochter gerust te stellen
Sluiten