Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 13 apr 2017

Vader maakt uitstekende illustraties bij de briljante uitspraken van zijn dochter

Harper, de dochter van creatieveling Martin Bruckner is pas vijf lentes jong, máár weet al een hele hoop mensen aan het lachen te maken. Simpelweg doordat ze de meest briljante, lieve of gekke dingen weet te zeggen.

Haar vader maakt namelijk toffe illustraties bij haar uitspraken en samen veroveren de twee uit het Amerikaanse Nebraska de harten van websurfende fans. Niet zo gek ook, want het is zó lief.

In den beginne…

In gesprek met Huffington Post vertelt Martin hoe deze uitstekende samenwerking – inclusief de bijbehorende blog! – is begonnen: “Twee jaar geleden was ik aan het dineren met mijn familie toen mijn vrouw Michelle tegen onze dochter Harper zei dat ze geen spaghetti tussen haar tenen mocht stoppen. Ik keek Michelle aan en vroeg aan haar: ‘Zei je dat nou écht?!’ Later die avond was ik Harper in bad aan het doen toen ik mezelf hoorde vragen of ze haar kaas in het water had laten vallen.” De absurde dingen die Martin en zijn familie dagelijks tegen elkaar zeggen inspireerden hem enorm!

Dit was de allereerste illustratie:

Iedereen vindt het geweldig!

Niet veel later begon Martin met het schetsen van illustraties bij de malle situaties. De eerste was ‘Spaghetti Toes’, zoals Michelle had gezegd. Samen met nog vier andere gekke uitspraken drukte hij het werk af en gaf het aan Michelle op moederdag. Michelle deelde foto’s van het kunstwerk op sociale media en binnen no time kwamen er vele reacties binnen. Daarom zette de Amerikaan de Tumblr en Facebook-pagina op. “Vrijwel gelijk de eerste dag kreeg ik reacties van ouders die hun kleintjes ook een hoop malle dingen hadden horen zeggen!”

Benieuwd naar de illustraties? Scroll dan gauw verder!

De beste vriend:

Mét hersenen

Die slapende pannenkoeken ook altijd…

Wat een fantasie:

Superwoman kan alles

Awww!

Tok!

Die Elsa

Ze kan vechten met een spatel:

Harper en de tacobaby

Hihi!

Ariel heeft mazzel!

Hé, dromen mag altijd!

You are the beast!

Aiaiai…

Vond je dat leuk? Dan kun je het waarschijnlijk ook wel waarderen dat je deze illustraties hier kunt bestellen. Nog beter: er is een boek van gemaakt. Je koopt ‘m hier. Nice!

Kinderen zijn niet alleen heel erg grappig, ze kunnen ook goudeerlijk zijn. Daar krijg je deze fantastische valentijnskaarten van. Ha! En wat nou als ouders eens heel eerlijk tegen hun kinderen zouden zijn? Dan krijg je dit.

Reageer op artikel:
Vader maakt uitstekende illustraties bij de briljante uitspraken van zijn dochter
Sluiten