Vader laat het litteken van zijn zoon op z’n eigen hoofd tatoeëren om een ontroerende reden

Dit zijn de 28-jarige Josh Marshall met zijn 8-jarige zoon Gabriel Marshall uit Kansas. Op het eerste oog valt je misschien niets bijzonders op. Maar de twee delen een bijzonder litteken dat ze met elkaar verbindt.

vaderzoon1

In maart 2015 werd er kanker geconstateerd bij Gabriel, in de vorm van een kwaadaardige hersentumor.
gabriel

Gabriel heeft inmiddels al meerdere operaties ondergaan om de tumor te verwijderen. Josh vertelde Buzzfeed dat de tumor in Gabriels hersenen nog steeds niet helemaal weg is, maar dat de laatste scans laten zien dat hij nu wel stabiel is.

gabriel2

Inmiddels is hij al 9 maanden van de behandeling af en maakt hij het relatief goed. Echter voelt hij zich af en toe een monster, vanwege het grote litteken dat hij heeft overgehouden aan de operatie, aan de zijkant van zijn schedel. “Hartverscheurend”, noemde Josh het. Daarom bedacht hij het volgende: Hij zette een tattoo van exact hetzelfde litteken als zijn zoon op de zijkant van zijn eigen schedel. “Ik vertelde hem dat als mensen wilden staren, dat ze dat nu naar ons allebei kunnen doen.”
De tattoo werd gezet door Point Black Tattoo

De tattoo werd gezet door Point Black Tattoo | Bron: stbaldricks.org

De foto ging binnen no time heel het internet over. En niet alleen het internet vindt het een mooie zet van Josh, ook Gabriel vindt het tof. Hij zegt dat ze hierdoor als het ware een soort ‘tweeling’ zijn.
vaderzoontweeling

Bekijk ook > Deze man liet dit op zijn hoofd tatoeëren om een bijzondere reden

hearin
Reageer op artikel:
Vader laat het litteken van zijn zoon op z’n eigen hoofd tatoeëren om een ontroerende reden
Sluiten