Sissy Westerhuis
Sissy Westerhuis Froot 5 sep 2017

Meisje komt erachter waarom vader altijd dezelfde polo draagt. En het is zowel prachtig als hartverscheurend

Vaders en moeders… Je kunt niet (altijd) met ze, en je kunt niet zonder ze. Stel dat je vader je selfies na gaat doen, of dat je je pa op pad moet sturen voor maandverband. Aiaiai.. De vader van Twitter-gebruiker @922_riaru doet ook iets opmerkelijks: hij draagt iedere dag dezelfde polo. Al meer dan 20 jaar! He?!

Maar kort geleden is @922_riaru de foto-albums ingedoken en nu heeft ze ontdekt waarom haar vader eigenlijk altijd die ene polo draagt. De reden is niet alleen hartverscheurend, maar ook hartverwarmend.

Dit is de vader van @922_riaru, en op de foto zie je ook de groen-gele polo die hij elke dag draagt:

Toen de Twitter-gebruikster de fotoboeken indook zag ze dat haar vader diezelfde polo ook droeg op zijn huwelijksreis. Op de foto hieronder zie je de meneer (met de polo!) met zijn vrouw, @922_riaru‘s moeder dus, die dezelfde polo draagt maar dan met de kleuren precies andersom:

froot, polo

De reden

De reden dat hij nog altijd dezelfde polo draagt? De moeder van het meisje is 18 jaar geleden overleden en dat is natuurlijk een ontzettend zware tijd geweest voor haar vader. Om de herinneringen vast te houden draagt hij dus nog altijd dezelfde polo. Ohhh…

In gesprek met BuzzFeed vertelt @922_riaru dat ze dit niet had verwacht: “Ik vroeg me wel af waarom hij al twintig jaar dezelfde polo draagt. En ik vond het altijd maar ‘uncool’. Zodra het kledingstuk beschadigd raakt probeert hij het zo goed mogelijk te repareren.” Maar, nu zijn haar gedachtes helemaal bijgedraaid. En dat snappen we helemaal.

Ook deze vader deed iets heel bijzonders om een dierbare te eren, kijk maar.

Reageer op artikel:
Meisje komt erachter waarom vader altijd dezelfde polo draagt. En het is zowel prachtig als hartverscheurend
Sluiten