Tessa Ham
Tessa Ham Froot 3 jul 2018

Upside Down jeans is de zoveelste bizarre broekentrend in 2018

Wat is er mis met een simpele spijkerbroek? Veel blijkbaar, als je de trends op het gebied van broeken uit 2018 mag geloven. Scheuren in je broek vindt je oma misschien al heftig, maar daar blijft het allang niet meer bij. Kledingmerk CIE Denim wil graag nog een bizarre trend aan het rijtje toevoegen: de Upside Down jeans.

Upside Down jeans = spijkerbroek ondersteboven

Eerder genoten we al van de extreme cut jeans (een nietsverhullende broek met enorme scheuren), de Bum Rip short (korte broekjes waarvan de achterkant bij de billen kapot is gescheurd) en de BLESS Mesh Jeans (een doorkijkbroek met alleen een voor- en achterkant). Nu kunnen we daar dus de Upside Down jeans van het New Yorkse fashionmerk CIE Denim aan toevoegen.

Introducing the “LUCAS” inverted jeans. Available now online (20% off with code JULY4TH!) and in stores at 434 W Broadway

A post shared by CIE Denim (@ciedenim) on

Ditmaal gelukkig geen bloot exemplaar, maar een broek die ondersteboven zit. De taille, broeklussen en zakken zitten om je benen. Het is nogal lastig uit te leggen aan je oma, dus bekijk vooral even de foto’s.

@alyssainthecity in the “Nancy” shorts

A post shared by CIE Denim (@ciedenim) on

https://www.instagram.com/p/Bh43ofmlxxB/

The “El” upside down short. Available online and at 434 W Broadway @flyingsolonyc

A post shared by CIE Denim (@ciedenim) on

Vernoemd naar Stranger Things

In tegenstelling tot veel van de andere boven genoemde spijkerbroeken, ziet de mensheid deze Upside Down jeans wel zitten. De broeken – die overigens vernoemd zijn naar de Upside Down in Stranger Things – zijn voor een magere 430 euro voor jou. Wil je besparen? Dan kun je ook een korte Upside Down jeans voor 330 euro kopen.

Bedenk je alleen wel dat de zakken ook ondersteboven zitten, dus dat je jouw telefoon en andere geliefde eigendommen beter niet in je zakken kunt opbergen.

Reageer op artikel:
Upside Down jeans is de zoveelste bizarre broekentrend in 2018
Sluiten